EN   I   HU I 

 

 

U16-os kosárlabdázók nemzetközi tornáját rendezték Fehérváron. A rendezvény névadó szponzora az Alpha-Vet Kft.

Először rendeztek az u16 korosztálynak Székesfehérvárott nemzetközi kosárlabda tornát. A jeles sportesemény névadó szponzora az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.

A fehérvári székhelyű nagyvállalat több sportágat is támogat. A sportbarát cég elkötelezett támogatója a székesfehérvári sportéletnek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy több év óta támogatja a Sapa AV 19 jégkorongcsapatot, a Videoton futballcsapatát, s a fehérvári kosarasokat is!

A 16 évesek tornája 3 napig tartott. De ez a három nap nem csak a kosárlabdáról, hanem a kortársak barátkozásáról, új kapcsolatok építéséről is szólt. Ez a sportág rendkívül népszerű a városban, és nagy élményt jelentett a spanyol Alicante, a szerb Zombor, a Dávid Kornél Kosársuli, és a magyar válogatott ifjainak és a szurkolóknak egyaránt. A csapatok jövőre is megmérkőznek az Alpha-Vet kupáért!

"Állateledel nagykereskedők és állatgyógyszer forgalmazók vagyunk. A területünkön a legjobbak szeretnénk lenni, ahogy ezek a srácok is. Mi is állandó versenyben vagyunk. Minőségi szolgáltatással, jó árakkal, kiváló termékekkel és állandó fejlesztéssel tudunk csak megfelelni a vevőinknek! Ezért is támogatjuk a sportot, ott minden fekete és fehér. Ha jó vagy és megteszel mindent a munkádnak meglesz az eredménye" – mondta a vállalat szóvivője, Mozsár Andor.