EN   I   HU I

dr. Móré Attilát választotta meg a Magyarok a Piacon Klub közgyűlése a szervezet új alelnökének

Rendhagyó tisztújító közgyűlésen választott magának új elnököt és alelnököt Magyarország egyik legjelentősebb civil gazdasági szervezete. A hazai nagyvállalatokat magába foglaló Magyarok a Piacon Klub közgyűlése egyhangú igennel választotta meg a klub alelnökének dr. Móré Attilát az Alpha Holding Zrt. tulajdonosát és Esőssy Zsombor Urat a MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. vezérigazgatóját.

SAJTÓKÖZLEMÉNY
A CÉL KETTŐS: KLUBSZERŰ MŰKÖDÉS ÉS HATÉKONY ÉRDEKKÉPVISELET

Budapest, 2012. május 31., csütörtök– Essősy Zsombor, a Magyarok a Piacon Klub frissen megválasztott elnöke úgy tervezi, egy éven belül megduplázzák a Klub tagságát.

„Célom mozgásba hozni, továbbfejleszteni és érdekképviseletként megkerülhetetlenné tenni a szervezetet.” – húzta alá a szerdai közgyűlésen Essősy Zsombor, a MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. vezérigazgatója, aki ez alkalommal vette át Kovacsics Imrétől, a Spa Hungary Holding Zrt. elnök-vezérigazgatójától a Magyarok a Piacon Klub (a Klub) elnöki posztját.

Két év, és jó néhány emlékezetes rendezvény után ma számos olyan tagja van a Klubnak, akik elismert vezetők, itthon és külföldön is sikeres üzletemberek. Erő és lendület jellemzi ezeket a cégvezetőket, ugyanakkor tisztában vannak a kihívásokkal is.

„Szélsőségesen nehéz gazdasági környezetben működünk, nincs időnk tiszteletkörökre. Célunk egy eredményesen működő szervezet.” – húzta alá az új elnök a szerdai Közgyűlésen.

„Azért lettünk tagjai ennek a Klubnak, mert konkrét előnyöket remélünk az itt felépülő kapcsolatrendszertől, a csoportos fellépés eredményeként létrejövő érdekképviseleti erőtől.” – hangsúlyozta az Alpha-Vet Kft. tulajdonosa, Dr. Móré Attila is, aki a Klub elnök-helyetteseként tevékenykedik a jövőben.

„Sokan közülünk már bebizonyították, hogy a nemzetközi piacon is megállják a helyüket, mégis itt, Magyarországon  akarnak eredményesek lenni, értéket -  kollégáiknak, családjuknak biztos megélhetést - teremteni.” – emelte ki Kovacsics Imre, aki 2012-től tiszteletbeli elnökként vesz majd részt a Klub operatív működtetésében.

A Klub, mint a magyar üzleti élet civil szerveződése hathatós segítséget kíván nyújtani tagjainak a korrekt információgyűjtésben, a piaci változások előrejelzésében, az aktuális kihívások megválaszolásában. A frissen jóváhagyott 2012-es programban ezért a megszokott klubesemények mellett szép számmal szerepelnek nyilvános megszólalások, tematikus szakmai találkozók és VIP-konzultációk is.

„Arra fogok törekedni, hogy Magyarok a Piacon Klub önálló „személyiséget” nyerjen, s képessé tegye tagjait piaci környezetük pro-aktív alakítására.” – összegezte a Klub vezetésének céljait Essősy Zsombor.

A Magyarok a Piacon Klub célja a magyar KKV-k érdekeinek aktív képviselete, fejlődésük elősegítése. A Klub egy zászló alá gyűjti azokat a sikeres magyar vállalkozásokat, melyek célja a hazai termékek versenyhátrányának megszüntetése, a közreműködés a vállalkozóbarát jogszabályi környezet megteremtésében, a minőségi magyar áruk és szolgáltatások népszerűsítése. További részletek: www.magyarokapiaconklub.hu