EN   I   HU I

Komplex vállalati technológia fejlesztése valósult meg az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft-nél

Budapest, 2011. december 16., péntek (OTS) - Befejeződött az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. Állatkórházának teljes körű felújítása. December 10-én ünnepélyes megnyitó keretében vehették birtokba a Közép-dunántúli Régió egyik legmodernebb Állatkórházát.

Az ünnepélyes megnyitón dr. Paál Csaba kórházvezető – 2011. év Állatorvosa - valamint Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármestere, dr. Cser-Palkovics András köszöntötte a vendégeket. Dr. Móré Attila tulajdonos köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a cégcsoport számára fontos a válság idején is a megújulás és az innováció, hogy korszerű állategészségügyi ellátást biztosíthasson páciensei részére, hogy még több sérült, beteg állat részesülhessen szakszerű ellátásban, s nyerje vissza mielőbb egészségét!

Az Állatkórház rekreációja és eszközparkjának fejlesztése is az Európai Unió, a Magyar Állam támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési alap társfinanszírozásával valósult meg. A Komplex vállalati technológia fejlesztésre szánt összeg 40 %-át, 168. 459.464 forintot uniós támogatás keretein belül kapta a 100%-ig magyar tulajdonú vállalat. Az 500 legnagyobb árbevételű hazai cég rangsorában, az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. a 2010-es év eredményeit tekintve a 382. helyezést érte el a vállalat. Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. gyógyító tevékenysége okán a szolgáltató szektorba tartozik, s a magyar szolgáltatási ágazat legnagyobb eredményű cégeit összesítő top toplistán cégünk a 98. helyen végzett. (forrás: HVG október 15-i szám) Az Alpha - Vet Állatgyógyászati Kft. a több mint 400 főt foglalkoztató 2010-ben 10,5 milliárd forint árbevételt és 900 millió forintos adózott eredmény elért Alpha Holding tagja. - Mozsár Andor PR & marketing igazgató.

Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
Mozsár Andor