Főoldal
EN  HU

Sajtószoba

Sajtóközlemény 2014. március 10.

A szervezet által jobban hasznosítható, élettanilag fontos makro- és mikroelem tartalmú készítmények kifejlesztése állatok számára az Új Széchenyi Terv keretében. Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 262,73 millió forint támogatást nyert a "Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása" programban az Új Széchenyi Terv keretében. A 386,368 millió forint összköltségvetésű beruházásban piacképes makro- és mikroelem tartalmú készítményeket fejlesztett ki.

Bővebben...

Az egy órás nagyinterjú során, a tulajdonos őszintén beszélget Rangos Katalin műsorvezetővel arról, hogy hogyan indult pályája, hogyan építette fel cégcsoportját és mik a jövőbeni tervei.

Hallgassa meg a rádiós anyagot itt:

 

 

Erős vállalatként célunk segíteni a kis és középvállalkozások működését, s a magyar termék fellendítését.

A klubhoz csatlakozó magyar vállalatok és cégek konkrét előnyöket kell szerezzenek, az itt felépülő kapcsolatrendszertől, a csoportos fellépés eredményeként létrejövő érdekképviseleti erőtől.

Az Alpha-Vet Kft. támogatja dr. Kemény Dénes csapatát

dr. Kemény Dénes külön köszönetet mondott az Alpha Holdingnak a támogatásért és a szervezésért! A Fejér Megyei Hírlap szerint a múlt hétvégén az év sporteseményét rendeztük meg Székesfehérváron!” A magyar sikersport, a vízilabda háromnapos ünnepét élhettük meg a megyeszékhelyen” –FMH...

Bővebben...

Komplex vállalati technológia fejlesztése valósult meg az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft-nél

Budapest, 2011. december 16., péntek (OTS) - Befejeződött az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. Állatkórházának teljes körű felújítása. December 10-én ünnepélyes megnyitó keretében vehették birtokba a Közép-dunántúli Régió egyik legmodernebb Állatkórházát.

Bővebben...

Dr. Móré Attila 2012 évértékelő rádiós interjúja meghallgatható itt, okostelefonon is:

1. rész:

2. rész:

U16-os kosárlabdázók nemzetközi tornáját rendezték Fehérváron. A rendezvény névadó szponzora az Alpha-Vet Kft.

Először rendeztek az u16 korosztálynak Székesfehérvárott nemzetközi kosárlabda tornát. A jeles sportesemény névadó szponzora az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.

Bővebben...

dr. Móré Attilát választotta meg a Magyarok a Piacon Klub közgyűlése a szervezet új alelnökének

Rendhagyó tisztújító közgyűlésen választott magának új elnököt és alelnököt Magyarország egyik legjelentősebb civil gazdasági szervezete. A hazai nagyvállalatokat magába foglaló Magyarok a Piacon Klub közgyűlése egyhangú igennel választotta meg a klub alelnökének dr. Móré Attilát az Alpha Holding Zrt. tulajdonosát és Esőssy Zsombor Urat a MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. vezérigazgatóját.

Bővebben...

Ez mentheti meg Kolontárt és Devecsert

Egy állatkórházból indult az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. Az állatgyógyszereket, takarmányokat és felszereléseket forgalmazó kft. mára jelentős cégcsoporttá vált. A cél: mindinkább saját kézbe venni a gyártást is - mondja Móré Attila tulajdonos.

Bővebben...

Elnyerte az üzleti megbízhatóság nemzetközi elismerését, az AAA Soliditet-tanúsítványt az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft...

Bővebben...