EN   I   HU I 

 

 

RSS hírcsatornánk

Mi az az RSS?

Díjmenetes szolgáltatásunkon keresztül egyszerűen és kényelmesen férhet hozzá az Alpha-Vet Állatgyógyászti Kft. hivatalos weboldalán megjelenő tartalmakhoz. Az RSS-hírcsoportokon keresztül folyamatosan, s szinte azonnal értesülhet arról, ha kedvenc rovatában új cikk jelenik meg!

Az RSS használatával elkerülhető, hogy a kedvenc hírportálok, hálónaplók oldalait naponta többször is végig kelljen nézni, hiszen az újonnan felkerült anyagok megjelenéséről az RSS-olvasó programon keresztül értesülünk, mely szinte azonnal jelez, ha a megadott webhelyen új anyagot publikálnak, s persze a felhasználó élő könyvjelzőinek törlésével bármikor le is mondhatja az "előfizetést".

Hogyan tudja használni a leghatékonyabb módon RSS hírcsatornánkat?

Amennyiben Microsoft Windows 7-es operciós rendszert használ, a következőképpen tudja RSS hírcsatornánkat beállítani:

RSS csatorna Windows asztali alkalmazásra:

- Nyissa meg Internet Explorer böngészőjét

- Majd rss hircsatoránk linkjét (www.alpha-vet.hu/hirek.feed?type=rss) másolja be böngészőjének felső sorába, majd a fennt megjelenő Előfizetés a hírcsatornára címre kattintva fel is iratkozott az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. legfrissebb híreinek csatornájára.

- Számítógépének asztalán egerével a jobb egér gombra kattintva válassza ki a Minialkalmazások menüpontot.

- Ezek után a Hírcsatorna-hírek minialkamazást nyissa meg.

- Asztalának felső jobb részében máris nyomon tudja követni cégünk legfrissebb híreit.

RSS hírcsatorna használata böngészőjében

Abban az esetben ha Mozilla Firefox-ot használ töltse le innen a következő minialkalmazást böngészőjéhez mely a legrugalmasabban kezeli hírcsatornánkat.

Ha Google Chrome-ot használ töltse le innen a követkzeő minialkalmazást böngészőjéhez, mely a legrugalmasabban kezeli hírcsatronánkat.

Iratkozzon fel RSS hírcsatornáikra:

Hírek