Főoldal
EN  HU

Nyilatkozat

Tisztelt Partnerünk!

 

A szabadforgalmú állatgyógyászati készítmények (ide tartozik sok bolhairtó készítmény: pl. Kiltix, Frontline, Pestigon, Bob Martin, Dolly nyakörv, Bobi sampon) nagykereskedelmi forgalmazásának tárgyában a Nemzeti Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal Állatgyógyászati Termékek Igazgatósága (továbbiakban: NÉBIH), mint ellenőrző hatóság 2014. 04.22. napján kelt végzésében az alábbiakra szólította fel az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft-t:

"…nézze végig vevőinek az összesített listáját, jelölje meg azokat, akik állatgyógyászati készítményekre vonatkozó működési engedéllyel rendelkeznek. Azon vásárlóiknak akik (akár szabadon forgalmazható) állatgyógyászati készítményeket vásároltak Önöktől az idei évben és nem rendelkeznek a megfelelő engedéllyel, küldjenek tájékoztató levelet arról, hogy a továbbiakban csak akkor tudnak állatgyógyászati készítményeket szállítani nekik, ha a megfelelő működési engedélyt beszerzik és másolatát eljuttatják Önökhöz."


(Letölthető PDF nyilatkozat)

Amennyiben Önhöz nem jutott el a Pet Hírek májusi kiadványa (amiben a teljes levél benne volt) abban az esetben a "Nyilatkozatra" kattintva letöltheti a levelet, melynek kitöltésében a leírás is segíthet, illetve a kollégáink várják hívását, amennyiben további segítségre van szüksége.

Tekintettel a fent leírtakra, amennyiben a működési engedélyében nem szerepel a "4. állatgyógyászati készítmények és hatóanyagaik" (kizárólag szabadon forgalmazható állatgyógyászati készítmények) termékkör megnevezés, tisztelettel kérjük Önt, hogy adja be kérelmét a "Bejelentés kereskedelmi tevékenység megkezdéséről/adatmódosítás*" nevű nyomtatványon az üzlet helye szerint illetékes jegyzőnél.  A módosított működési engedély kiadását követően annak másolatát a lehető legsürgősebben, de legkésőbb 2014. 05. 23. napjáig jutassa el a nyilatkozatban feltüntetett címeink egyikére!

Ennek hiányában Ön nem forgalmazhat és nagykereskedelmi forgalomban továbbforgalmazási céllal sem vásárolhat ilyen terméket nagykereskedelmi forgalmazásra jogosult vállalattól.

Amennyiben az Ön működési engedélyében már szerepel "4. állatgyógyászati készítmények és hatóanyagaik" (kizárólag szabadon forgalmazható állatgyógyászati készítmények) termékkör megnevezés, úgy arra kérjük, hogy jutassa el működési engedélye másolatát a lehető legsürgősebben, de legkésőbb 2014. 05. 23. napjáig jutassa el a nyilatkozatban feltüntetett címeink egyikére!

Regisztrált Partnereink a tájékoztató levelet és a Nyilatkozatot is megtalálják az Alpha Portálon az alábbi linken: http://www.alphaportal.hu/Pages/AkciosUjsag/

További sikeres üzletmenetet kíván Önnek az Alpha-Vet Kft.!