Főoldal
EN  HU

Vállalati társadalmi felelősség

Vállalati társadalmi felelősség

 

Az állategészségügyi szolgáltatás területén élvonalbeli állatgyógyszer gyártó és forgalmazó, állateledel kis -és nagykereskedelmi tevékenységet ellátó Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. vállalati stratégiájának tekinti a társadalmi felelősségvállalást.  Az Alpha Holding és ahhoz tartozó tagvállalatok társadalmi szerepvállalása nem áll meg a vezetők személyes elköteleződésénél.

Az általuk támogatott ügyekbe a munkavállalóknak is lehetősége van bekapcsolódni, így ezek az ügyek ma már nem az ő személyes ügyei, hanem egy közösséget összekovácsoló közös célkitűzések. Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft által működtetett állatkórház és menhely minden évben a kisiskolásoknak környezetismeret óra keretein belül tart képzést a felelős állattartásról. Ruhagyűjtést szervez karácsonykor hátrányos helyzetű családoknak.

Az Alpha-Vet Állatkórháza minden évben térítésmentesen végzi a környékbeli hajléktalan emberek kutyáinak oltását. Az ASKA kutyamenhely közel 150 önkormányzattal együttműködve végez gyepmesteri tevékenységet és közel 1000 kóbor állatnak talál szerető gazdát.

 

Az Alpha Befektetési Holding Zrt. minden évben rendszeres támogatója a kultúrának, az oktatásnak, az egészségügynek és a sportnak is.

Az elmúlt években az alábbi szervezetek kaptak támogatást: