Főoldal
EN  HU

8 Ok, hogy miért vagyunk jó beszállítók!

1. NAGYOK VAGYUNK - Elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy versenyképes áron, kiterjedt logisztikai hálózatunkkal mindig ki tudjuk Önt szolgálni. Napjainkra 27 kereskedelmi egységet es 72 ezer regisztrált vásárlóval rendelkező értékesítési hálózatot működtetünk.

2. TÖRŐDÜNK ÖNNEL - Elég kicsik vagyunk ahhoz, hogy tudjuk mit jelent törődni az ügyféllel. Értékesítési hálózatunk és mindig elérhető call centerünk mindig rendelkezésére áll.

3. ÓRIÁSI TERMÉKVÁLASZTÉKUNK VAN - Világmárkák forgalmazójaként 40 ezer cikk közül válogathat. Állateledeltől a felszerelésig, takarmány-kiegészítőtől az állatgyógyszerekig.

4. ÉRTÜNK HOZZÁ - Küldetésünk a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk az állatgyógyítás területén.

5. RUGALMASAK VAGYUNK - Cégünk egész Magyarország területére szállít. A logisztikai folyamatok minden területén a kiválóságra törekszünk. Ennek részeként folyamatosan bővítjük raktárainkat és gépkocsi parkunkat, valamint rendszeresen képezzük kollégáinkat. Jelenleg közel 12.000 m2-en raktározunk állateledeleket, és 3.000 m2-en állatgyógyászati készítményeket. Napjainkban több mint 100 kis- és nagyteherautó végzi a napi kiszállítási munkát.

6. GYÁRTÓK VAGYUNK - A Vállalatcsoportunk egyik büszkesége a Phylaxia Pharma Zrt., amely a legnagyobb múltú hazai állatgyógyszer gyártó utódjaként, állatgyógyászati termékeket és takarmányokat gyártó és forgalmazó magyar vállalat.

7. INNOVATÍV VÁLLALAT VAGYUNK - A K+F tevékenység alapvetően azokat a cégeket jellemzi, amely cégek termeléssel és ezen belül saját termékek előállítással is foglalkoznak.A kutatás-fejlesztési tevékenység alapvetően nagyvállalati, vagy közel nagyvállalati méretekben képzelhető el, ahol már jelentősnek mondható financiális háttér áll rendelkezésre a kutatás-fejlesztéshez, amely tevékenység a legsikeresebb esetekben is jelentős ráfordításokat követel. A kutatás-fejlesztés részben a cég saját termékeinek, termékcsaládjainak technikai korszerűsítését, vevő centrikus fejlesztését jelenti. Területeink: gyógyszerek, gyógyszeres premixek, antibiotikum, antiparazitikum tartalmú külsőleg alkalmazandó készítmények

8. GONDOSKODUNK MINDENKIRŐL - Táplálkozástudományi ismereteink révén és állateledel nagykereskedelemmel foglalkozó vállalataként több millió háziállatnak segítettünk a legjobb formába kerülni.