Főoldal
EN  HU

Állatgyógyítás

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft., mint az egyik legelső állatgyógyászati termékeket, állateledelt és felszerelést forgalmazó cég, már oly régóta van jelen a magyarországi piacon, hogy részletes történetünk egészen 1972-ig a Székesfehérvári Állatkórház, (Magyarország egyik legnagyobb állatkórházának)alapítási évéig nyúlik vissza.

Cégünk, szakmai örökségéből adódóan hivatásának tekinti, az állatok gyógyítását. Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. első tevékenysége: a székesfehérvári állatkórházban, az egykori Állatorvos-tudományi Egyetem (AOTE) Gyakorló Klinikáján működtetett betegellátás. Az állatok gyógyítása az egyik legfontosabb feladatunk. Kórházunk a régió egyik legjobban felszerelt és legnagyobb betegforgalmat ellátó állategészségügyi egysége. Orvosaink tapasztalata és korszerű műszerezettségünk, sok esetben segítsége a kisebb praxisoknak, a komplikált esetek átvételével.

A felelős állattartás és az állatok védelme nem csak eszme, hanem komoly feladat mely kötelessége lenne minden embernek.

www.allatszeretet.hu

Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány feladatának tartja a kóbor, gazdátlan, beteg kutyák befogadását, és hogy azoknak minél hamarabb új gazdát találjon. 2010-ban 771 állatnak találtunk új otthont. 115 önkormányzatnál látjuk el az ebrendészetifeladatokat, így próbálunk segíteni a gazdátlan kutyusok számának csökkentésében. Az ASKA állatmenhely munkatársai évek óta végzik környezet és állatvédelmi oktató programjaikat az iskolákkal és óvodákkal karöltve.

A Közép – dunántúli Régióban egyedüliként, az ASKA együttműködik a Royal Society forthepreventionof CrueltytoAnimals(RSPCA) nemzetközi állatvédő szervezettel.

www.aska.hu