Főoldal
EN  HU

Állateledel nagykereskedelem - PetFood - Kiadványaink

Farmina

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft megkezdte az olasz Farmina Pet Food termékeinek forgalmazását. A termékek között szerepelnek a kutya és macska tápok különböző minőségi kategóriákban, a mainstream-től a szuper prémiumig. A Farmina teljes és kiegyensúlyozott táplálást ajánl a legkülönbözőbb korú, fajtájú és súlyú macskának és kutyának.

Ecopet

Az Ecopet Natural száraztápok természetes összetevőkkel, hozzáadott mesterséges tartósítószerek nélkül készülnek. A tápok a legfinomabb összetevőket tartalmazzák, melyek minden ellenőrzésen  sikeresen megfeleltek. Minden terméket normál kondíciójú kutyán teszteltek, saját környezetükben. Standard, kistestű(mini) és nagytestű(maxi) kutyáknak kifejlesztett változatokban is elérhetők.

Eukanuba

Küldetésünk: Olyan tápok előállítása, melyek a kutyák egyedi igényeit elégítik ki. Tápjainkat a különböző fajtájú, korú, méretű, aktivitású,érzékenységű és egészségű kutyák táplálékigényeinek megfelelően készítjük. Jelenleg 40 különféle Eukanuba tápot kínálunk,és folyamatosan bővítjük termékválasztékunkat.

Minőségi Tanúsítvány:  A felhasznált húsok eredete visszakövethető. Szigorú minőségellenőrzésünk biztosítja, hogy csak kiváló falatok kerüljenek az állat tálkájába.

Miamor

Ínyencségek macskáknak különböző ízekben és kiszerelésekben. A Miamor macskaeledel csak és kizárólag válogatott és kiváló minőségű húsból készül. Nem tartalmaznak hozzáadott színező- és tartósító anyagokat, sem szóját. A Miamor macskaeledel tökéletes választás  macskájának egészséges táplálásához. Ez az eledel fenséges, ínycsiklandó, és csodálatos az illata is! A csomagolásnak köszönhetően a Miamor macskaeledel mindig olyan, mintha frissen készítették volna!

Miamor prémium macskaeledel, mert kedvence megérdemli a legjobbat.

Brekkies

A Brekkies Excel tápok etetésével minden nap boldogan telik kedvence számára. Garantált beltartalmi összetétele, szemcsemérete könnyű fogyasztást tesz lehetővé. A Brekkies Excell kíméletes étrendet, könnyen emészthető összetételt biztosító természetes hús alapú (marha,csirke, bárány és hal) száraztápok. A rendkívül ízletes Brekkies Excel tápok már első kóstolásra elnyerik kedvence tetszését. Brekkies Excel széles termékválasztékot biztosít kedvencének figyelembe véve a testtömeg és az életkor sajátosságait.

Best Choice - macskáknak

A BEST CHOICE CAT megfelelő táplálkozási rendszert nyújt minden macska részére, csökkenti a kőképződés a húgyhólyagban és a vesékben. A BEST CHOICE táplálkozási rendszere célzott táplálást biztosít minden életszakaszban, szabadban, illetve lakásban tartott, érzékeny és túlsúlyos macskák részére. A BEST CHOICE Super Premium termékek extrudált száraz eledelek. Ez a gyártási eljárás teszi a BEST CHOICE-t optimálisan felhasználhatóvá és kompatibilissé. A BEST CHOICE tisztán etethető, a széklet kevesebb mennyiségű, fogak és az íny egészségesek.

Best Choice - kutyáknak

Teljesértékű szárazeledelek kutyák számára, melyek tartalmaznak prebiotikus rostokat (FOS) az optimális emésztésért, a fehérjeforrások csökkentik az allergia lehetőségét és segítik az emésztést, kiegyensúlyozott Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat halból és halolajból,  magas emészthetőségűek - nem tartalmaznak búzát, tartósítószer nélkül készülnek. Géntechnológiától mentesek, nem tartalmaznak hús mellékterméketés minden nyersanyag csak ellenőrzött forrásokból származik.

LandFleisch - macskáknak

 

LandFleisch - kutyáknak

 

Darwin's

 

Rinti

 

Foolee