Főoldal
EN  HU

Állateledel nagykereskedelem - PetFood

Az Alpha Holding a társállatok táplálásának területén szerzett több mint 20 éves tapasztalatát kamatoztatva fejlesztette ki saját kutya és macska tápjait.

A házi kedvencek tulajdonosainak kiskereskedelmi kiszolgálása cégünk 27 kereskedelmi egységből álló, 72 ezer regisztrált vásárlóval rendelkező értékesítési hálózatán keresztül történik.

Állateledeleink

Olyan kiváló minőségű szuperprémium állateledeleket tudunk versenyképes áron vevőinknek biztosítani, melyek mind fizikai jellemzőkben, mind pedig beltartalomban megfelelnek a legkiválóbb termékekkel szemben támasztott kritériumoknak is. A fő elemek kiegyensúlyozott aránya nemcsak az állat
jó egészségéről és fizikai állapotának fenntartásáról gondoskodik, de a nagyszerű ízhez is elengedhetetlen. Termékeink fejlesztésénél kulcsfontosságú az ízletesség kérdése. A saját termékeink génkezelt alapanyagok kizárásával készültek, a felhasznált húsok mindig egészséges állományból származnak és akár emberi fogyasztásra is alkalmasak. Tápjaink mesterséges tartósítószerek és színezékek felhasználása nélkül készült eledelek. Saját márkás állateledeleink fejlesztése során soha nem hajtottunk végre állatokon kísérleteket.

Állateledel nagykereskedelem

Az Alpha Holding Pet food üzletága társállatok eledeleinek és felszereléseinek értékesítésével foglalkozik. A lehető legszélesebb termékválasztékot kínáljuk a viszonteladók és a végfelhasználók részére egyaránt. Nagykereskedelmi tevékenységünknek Közép- Európában egyedülálló hátteret biztosít az 1 milliárdot meghaladó beruházással létrehozott 6000 m2 –es állateledel és felszerelés raktárunk. A 2011-ben átadott létesítményben a jelenkor elvárásainak megfelelő színvonalú viszonteladói kiszolgálást tudtunk megvalósítani. A kiskereskedelmi és az állattartói közvetlen kapcsolattartást egyaránt szolgálja 10 fő üzletkötő egész Magyarország területére kiterjedő munkája.

Az Alpha Holding kis-és nagykereskedelmi csatornáin keresztül a magyarországi állattartás minden területén biztosítja az állattartáshoz szükséges termékeket. Magyarországon piacvezető a gazdaság ezen szegmensében. Hat városban, nyolc telephelyen folytatjuk állatgyógyszerek értékesítését. 17 üzletkötőnk a folyamatos, közvetlen kereskedelmi kapcsolatot biztosítja vevőinkkel. Az általunk forgalmazott állateledelek, felszerelések és kozmetikumok száma több mint 30 ezer cikket számlál. Cégünk mára 27 kereskedelmi egységet es 72 ezer  regisztrált vásárlóval rendelkező  értékesítési hálózatot tudhat magáénak.

Non-stop ügyeleti telefonunkon hétvégén és ünnepnapokon is vásárlóink rendelkezésre állunk. Mivel cégünk egész Magyarország területére szállít, a logisztikai folyamatok minden területén a kiválóságra törekszünk. Ennek részeként folyamatosan bővítjük raktárainkat és gépkocsi parkunkat, valamint rendszeresen képezzük kollégáinkat.  Jelenleg közel 12.000 m2-en raktározunk állateledeleket. Napjainkban több, mint 100 kis- és nagyteherautó végzi a napi kiszállítási munkát.

Világmárka kizárólagos hazai forgalmazója:

A Eukanuba egyet jelent az úttörő táplálkozási fejlesztésekkel, amelyek közül sokat ma más tápoknál is használnak szerte a világon. A sarokköve táplálkozási filozófiánknak, hogy a kutyák ragadozó származásúak, ezért ennek megfelelően kell őket táplálni.  Ezért a tápok mindegyike kiváló minőségű, állati eredetű fehérjéket tartalmaznak.
 
Táplálkozástudományi ismereteink révén több millió háziállatnak segítettünk a legjobb formába kerülni.