Főoldal
EN  HU

Pályázatok

GINOP-2.1.8-17-2017-01291

Cégünk a projekt keretében egy darab 40kg/h teljesítményű gyógyszeripari roll kompaktort és egy darab hordóhomogenizálót vásárolt. A kompaktálással történő száraz granulálás egy merőben új bevezetendő technológiát jelent cégünknél. A kompaktálással több energia, munka és időigényes gyógyszer formulálási lépést el lehet hagyni. Így a gyártás hatékonysága, gazdaságossága nő. Szintén javul a tabletták kémiai stabilitása a víz alkalmazásának és a szárításkor fellépő hő stressz elhagyása miatt.

Bővebben...

GOP-2.1.1-12/B-2013-1726

MINTEGY 313,2 MILLIÓ FORINTOS KOMPLEX TECHNOLÓGIA-FEJLESZTŐ BERUHÁZÁSSAL, NÖVELI TERMELÉSÉT ÉS HATÉKONYSÁGÁT A MAGYAR AGRO-BUSINESS EGYIK PIACVEZETŐ VÁLLALATA AZ ALPHA-VET KFT. A BERUHÁZÁS AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁVAL VALÓSULT MEG.

Bővebben...

GOP-1.1.1-11-2011-0012

A magyar állattenyésztés versenyképességének növelése olcsó és hatékony, a nemzetközi piacon való megjelenésre is alkalmas generikus állatgyógyászati készítmények kifejlesztése révén.

 

A Kormány és az Európai Unió által megfogalmazott céloknak megfelelően az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.-nek két elnyert Európai Uniós pályázati támogatás segítségével sikerült a korábbi, csak poralapú állatgyógyászati készítményeket gyártó üzemből korszerű, több funkciót is betöltő gyárat kialakítani Bábolnán....

Bővebben...

KDOP-1.1.1/C-10-2010-0040

A pályázattal elnyert támogatás segítségével cél a por állagú, több összetevőből álló keverék gyógyszerforma gyártására és kiszerelésére alkalmas üzemi technológia bővítése.

 

Illetve a létesítményben előállítható állatgyógyászati termékek körének fejlesztése. A bővítés és belső átalakítás révén biztosítható a porkeveréktől eltérő, más típusú gyógyszerformák - oldatok, granulált állagú keverékek, tabletták - gyártására, illetve kiszerelésre, átcímkézésére alkalmas helyiségek, továbbá új eszközök beszerzésével a szükséges technológia kialakítása.

Bővebben...

GOP-1.1.1-09/1-2010-0192

Az állatok vitamin és ásványi anyag ellátása fontos feltétele a gazdaságos haszonállattartásnak, ugyanakkor a kielégítő tápanyagellátás alapvető feltétele az állatok humánus tartásának és az állati terméket fogyasztó ember kielégítő táplálásának is.

 

Projektünk célja két területen is ennek az igénynek a kielégítése. Egyrészt alapkutatás szintjén a korábbinál élettani szempontból jobban hasznosítható mikroelem és makroelem vegyületek kifejlesztése, másrészt ezeket kiegészítve már jól bevált takarmány összetevőkkel (vitaminokkal, illetve humin és fulvosavakkal), a gyakorlatban optimálisan felhasználható innovatív, piacképes termékek megtervezése és kipróbálása.

Bővebben...

GOP-1.1.1-11-2011-0012

A magyar állattenyésztés versenyképességének növelése olcsó és hatékony, a nemzetközi piacon való megjelenésre is alkalmas generikus állatgyógyászati készítmények kifejlesztése révén.

Bővebben...

KDOP-111C-12-2013-0040

MINTEGY KÉTSZÁZMILLIÓ FORINTOS TELEPHELYFEJLESZTŐ BERUHÁZÁSSAL, TIZENÖT ÚJ MUNKAHELYET TEREMT A MAGYAR AGRO-BUSINESS EGYIK PIACVEZETŐ VÁLLALATA AZ ALPHA-VET KFT. A BERUHÁZÁS AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁVAL VALÓSULT MEG.

Bővebben...

GOP-2.1.1-10/C-2010-0034

A projekt keretében az ALPHA-VET Kft. komplex beruházást valósít meg, melyek a különböző tevékenységi területeihez kapcsolódnak.

 

A székesfehérvári állatkórház építési beruházása és eszközparkjának fejlesztése; székesfehérvári telephely információstechnológiai fejlesztése és infrastruktúrális átépítése; bábolnai gyógyszergyártó üzem technológiai fejlesztése gyártósor beszerzésével, nyomdai tevékenység információs technológiai fejlesztése szoftverbeszerzéssel, komplex webáruház kialakítása.

Bővebben...

KMOP-1.1.1-09/1-2009-0018

Célkitűzés: 6 darab antibiotikum tartalmú gyógypremix új formulációinak kialakítása a haszonállat (baromfi, sertés) állattenyésztési szegmens részére abból a célból, hogy bizonyításra kerüljön a tudományos szempontból való működőképesség, hatásmechanizmus.

 

A formulációk kialakításának célja:

1. A régi típusú porkeverék készítményekkel szemben az antibiotikum hatóanyagok védelme a korszerű takarmánykeverési technológiai folyamatok során fellépő hő, pH, nyomás okozta hatóanyag-csökkenés megakadályozása.

2. Az antibiotikumok kiporzásának megakadályozása: a. különös tekintettel annak környezetvédelmi hatásaira...

Bővebben...

GOP-2.1.1-09/A-2009-1788

A pályázati támogatással az Alpha-Vet Kft. egy teljesen új üzletágat, a nyomdai üzletágát indítja el.

 

A beruházás indokolása: Az Alpha-Vet Kft. állatgyógyászati üzletágát és az állateledel üzletágát kiszolgálva már jelenleg 12 évfolyamot megért a viszonteladóinknak és a vevőinknek készített folyóiratunk, amelyből a vásárlóink megtudhatják azokat a friss információkat, ami a termékeinket, akcióinkat és a nagyközönség számára érdekes újdonságokat egyaránt tartalmazzák. Eddig ezeket a kiadványokat külsős alvállalkozókkal állíttattuk elő.

Bővebben...