Hírek

Kóbor Hummer a palotavárosi tavakon

Székesfehérvár - A palotavárosi tavakból mentettek egy kutyát vasárnap este az ASKA munkatársai.

Egy korcsolyázó hölgy hívta az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány (ASKA) ügyeletét vasárnap este, s elmondta, hogy egy kiskutya esett bele a jeges tó vizébe - jelezte lapunknak Molnár Tamásné, az ASKA titkára.

Bővebben...

Nem sétagalopp: Ljubljana, Linz, Medvescak

A felsőházi rájátszásból még három mérkőzés vár 3. helyezett csapatunkra, a Ljubljana, Linz, Zagreb trió ellen. Kőkemény ütközetek, de nézzük, mi történt eddig a középszakaszban, s milyen találkozók várnak még a résztvevőkre.

Bővebben...

Minden héten katarzis - a Fehérvár-modell a jégkorongban

Hogyan jutott el oda a Sapa Fehérvár AV19 hokicsapata, hogy mára a futballon túli csapatsportok egyik meghatározó magyar márkája legyen? Hogyan verték meg Vas Mártonék 15 ezer néző előtt a Medvescak Zagrebet? Milyen bajnokságokat érdemes szervezni Közép-Európában? Helyszíni riport, kis történelem, nagy perspektívák - három az egyben.

Bővebben...

Az ASKA lett a hónap mentőangyala

“Kicsit másképpen működik, mint az átlagos állatmenhelyek”- Az ASKA közelebbről

A januárban meghirdetett A Hónap Állatmentő Angyalai szavazásunkat az ASKA Alapítvány nyerte meg. Játékos szavazásunk lényege, hogy minden hónapban kiemelt figyelemben részesítsünk egy-egy menhelyet, ezzel a nyilvánossággal is segítve a munkájukat. A hamarosan induló februári szavazáson ismét mindenki leadhatja voksát az általa támogatott vagy szimpatikusnak talált menhelyre.

Bővebben...

Az Alpha-Vet Kft. támogatja dr. Kemény Dénes csapatát

dr. Kemény Dénes külön köszönetet mondott az Alpha Holdingnak a támogatásért és a szervezésért! A Fejér Megyei Hírlap szerint a múlt hétvégén az év sporteseményét rendeztük meg Székesfehérváron!” A magyar sikersport, a vízilabda háromnapos ünnepét élhettük meg a megyeszékhelyen” –FMH

Bővebben...

Mócsy – díjjal tüntették ki dr. Móré Attilát

A Magyar Állatorvosi Kamara Elnöksége Mócsy professzor úr emlékére és szellemiségének megőrzésére és továbbvitelére emlékérmet alapított. 

Bővebben...