EN   I   HU I 

dr. Móré Attilát választotta meg a Magyarok a Piacon Klub közgyűlése a szervezet új alelnökének

Rendhagyó tisztújító közgyűlésen választott magának új elnököt és alelnököt Magyarország egyik legjelentősebb civil gazdasági szervezete. A hazai nagyvállalatokat magába foglaló Magyarok a Piacon Klub közgyűlése egyhangú igennel választotta meg a klub alelnökének dr. Móré Attilát az Alpha Holding Zrt. elnökét, a klub elnökének Esőssy Zsombor Urat a MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. vezérigazgatóját.

A gazdasági szervezet céljai a  hazai termékek versenyhátrányát megszüntető, vállalkozóbarát jogszabályi környezet létrehozásának elősegítése, valamint a patrióta gazdaságpolitika és a minőségi magyar áruk és szolgáltatások népszerűsítésének támogatása.

A klub célja még, hogy lobbi és szakértői tevékenységet fejtsen ki. Fontos, hogy a tagok számára kapcsolatépítési lehetőséget biztosítson, továbbá hatékony kormányzati párbeszédet folytasson a gazdaságfejlesztési tervek kidolgozásában és talán a legfontosabb, hogy a magyar termékek imázsát erősítse a fogyasztók körében.

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati kft. 2011 óta tagja a Magyarok a Piacon Klubnak. Erős vállalatként célunk segíteni a kis és középvállalkozások működését, s a magyar termék fellendítését.

A klubhoz csatlakozó magyar vállalatok és cégek konkrét előnyöket kell szerezzenek, az itt felépülő kapcsolatrendszertől, a csoportos fellépés eredményeként létrejövő érdekképviseleti erőtől. Ezért lettünk mi is tagja a klubnak mondta az Alpha-Vet Kft. tulajdonosa, Dr. Móré Attila.

Tekintse meg a klub sajtóközleményét ITT.