EN   I   HU I 

EUROPEAN BUSINESS AWARDS: AZ ALPHAVET EURÓPA LEGJOBBJAI KÖZÖTT


A European Business Awards (EBA, Európai Üzleti Díj) a kontinens egyik legrangosabb üzleti versenye, melyet több mint 10 éve rendeznek meg. Célja az üzleti kiválóság és jó gyakorlatok elismerése az európai üzleti közösségben.  Az EBA versenye nyitott a magyarországi középvállalkozások számára is. Ez komoly lehetőséget jelent a hazai KKV-k számára, hogy nemzetközi mezőnyben is összemérjék növekedésre, fejlődésre való képességüket az európai top vállalatokkal szemben. 2018-ban több mint 30 európai országból 110 000 vállalat szállt versenybe az elismerésért. Az AlphaVet a The RSM Entrepreneur of the Year Award díjjal az európai és a tengerentúli piacra irányuló export munkáját kívánja támogatni. Termékeiket az EU-n belül már 17 tagállamban az EU-n kívül pedig 10 országban forgalmazhatják.

 

„Gyógyszer gyártóként egy európai üzleti díjat kapni rendkívül komoly elismerés. Büszkék vagyunk, hogy öregbíthettük a magyar állatgyógyszer gyártás hírnevét. Büszkék vagyunk, hogy a magyar kutatási-fejlesztési és gyógyszer regisztrációt végző kutatóink ismét bebizonyították, hogy a magyar tudás Európa élmezőnyébe röpíthet egy vállalatot.

Az AlphaVet fennállásának eddigi legjobbi üzleti éve volt a 2017-es év. Soha nem voltunk még ilyen sikeresek és erősek! Árbevételünk meghaladta a 16 milliárd forintot. Vállalatunkon nem ejtett sebet a KKV szektorban tapasztalható és egyre nagyobb méreteket öltő munkaerőhiány. Az Alphánál olyan egyedi életpálya modelleket kínálunk, illetve karriertámogató lehetőségeket nyújtunk, amelyek nemcsak a szakmai fejlődést segítik, de munkatársaink életvitelét is jobbá teszik. Családbarát intézkedéseink révén 2017-ben Szerethető Munkahely Díjas vállalat lettünk.

Az ilyen nívós díjak, szakmai elismerések mind-mind erősítik a piaci szerepünket és arra köteleznek minket, hogy továbbra is azt tegyük, amihez a legjobban értünk. Alázatos munkával, jó minőségű, nemzetközileg is versenyképes állatgyógyászati készítményekkel támogassuk a hazai agráriumot és a hobbyállat tartókat " – mondta Mozsár Andor kommunikációs és üzletfejlesztési igazgató.