Főoldal
EN  HU

Ifj. Lázár Zoltán az ARIAT márka magyarországi nagykövete.

 

 

A dubai találkozás a véletlen műve volt, az viszont, hogy az Alpha-Vet Ifj. Lázár Zoltán választotta vezető márkája arcának, kizárólag az ifjú tehetség eredményein múlt!
Ifj. Lázár Zoltánra azért esett az importőr és az amerikai nagyvállalat közös választása,  mert fiatal kora ellenére egyedülálló versenyzői karriert tudhat maga mögött és minkét cég komoly jövőt lát az együttműködésben. 
Dr. Móré Attila és felesége meghívta a Lázár családot Dubai Meydan First Race délutáni futamaira. A verseny közbeni beszélgetések alatt derült ki hogy ifj. Lázár Zoltán lesz az Egyesült Államok nemzeti lovas márkájának az ARIAT-nak a hazai szponzorált versenyzője díjugratásban 2017-től, méltóan képviselve ezzel a prémium márkát és kizárólagos hazai forgalmazóját, az Alpha-Vet Kft. Az ARIAT napjaikban az USA második legnagyobb cipő gyártója a NIKE után. A csúcsminőséget és technológiai elsőbbség egyik bizonyítéka, hogy két földrész, az USA és Ausztrália nemzeti lovas csapatai és olimpiai lovas válogatottja választotta már kizárólagos szállítójának az ARIAT-ot.
A rendezvény fontosságát mutatja, hogy futamoknak rendszeres látogatója a dubai emír, Mohamed bin Rashid Al Maktum is. Két magyar családot hozott össze a véletlen szerencse Dubai nemzetközi repterén,  Dr. Móré Attilát Alpha Holding elnököt és a magyar fogathajtó versenysport két legismertebb személyiségét a Lázár testvéreket és családjaikat. Mindkét család pihenni és befektetési lehetőségeket keresni látogatott el Perzsa öböl gyöngyszemének számító emirátusba.


A sivatag és a tenger ölelésében épült meg a Dubai Meydan versenypálya, ahol Dubai World Cup nemzetközi lóverseny éves első nyitó futama zajlott, a Dubai Meydan First Race 2016.  A nyolc futamból álló versenysorozatnak 26 millió dolláros fődíja van, ami megelőz minden versenyt Európában és Ázsiába is.fj. Lázár Zoltán az ARIAT márka magyarországi nagykövete.