Főoldal
EN  HU

Szebbé tettük a rászorulók Karácsonyát!

Ősz elejétől az Alpha-Vet Kft. székesfehérvári telephelye szolgált gyűjtőhelyül egy civilek által szervezett „Plüssmacit a Fejér Megyei Szent György Kórház Gyermekosztályának” akciónak.

A gyűjtés során kollégáink és vásárlóink több, mint 5 hatalmas zsák macit, mesekönyvet és kisautót hoztak be hozzánk, amit december 10-én ki is szállítottunk a hivatalos gyűjtőpontra.

Az első adag játékot már a Mikulás ki is vitte a gyerekeknek, a többit pedig Karácsony előtt kapták meg.


Nem csak a beteg gyerekekre gondoltunk karácsony alkalmából. A Sapa Fehérvár AV19 és az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia idén is elindította szokásos karácsonyi gyűjtését, mellyel a csapat a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézményben lakók életét szeretné megkönnyíteni. Az otthon Polgárdi-Tekerespusztán található, lakói nagyrészt enyhén vagy középsúlyosan értelmileg akadályozottak, néhányan halmozottan sérült emberek. Az itt élők számára a legnagyobb ajándékot a ruhák, cipők és törölközők jelentik.

Kollégáink idén is kitettek magukért, rengeteg csomagot sikerült összegyűjteni, amelyet dolgozóink vittek a jégkorong csarnokhoz. Ezeket Karácsony előtt a játékosok személyesen adták át az otthon lakóinak. Kollégáink ősz közepétől kezdve behozták nem használt, de jó állapotú, felnőtt és gyerek ruháikat, amiket a gyógyszertár raktárában gyűjtöttünk december közepéig.