Főoldal
EN  HU

AZ OMÉK 2015 ÁLLATTENYÉSZTÉSI DÍJ GYŐZTES TERMÉKE A VITAPOL

Termékeinket kipróbálták és használják szinte valamennyi gazdasági állatfajnál, valamennyi nagyüzemi állattartási technológiában. A termelők egybehangzó tapasztalatai alapján megállapítható, hogy minden esetben tudjuk javítani a termelés eredményességét. A VITAPOL gazdasági hasznossága megkérdőjelezhetetlen, melyet az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon Állattenyésztési Díjjal jutalmaztak.
 A díjat Dr. Kövér László országgyűlés elnök, Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át. A díjat Dr. Móré Attila Alpha-Vet kft. tulajdonos, Málits József ügyvezető igazgató és Mozsár Andor marketing igazgató vette át.

A VITAPOL® termékcsaládba tartozó ásványi takarmányok kizárólag természetes alapanyagokat, mikroelemeket és ásványi anyagokat tartalmaznak. A termékcsalád valamennyi tagja az ásványi anyagokat és a mikroelemeket szerves huminsav komplex formában tartalmazza, melyek ezáltal könnyen felszívódnak az állatok emésztőrendszerében. Mindez a takarmányok emészthetőségét, így a fajlagos takarmány felhasználás javulását eredményezi. Egyedülálló összetételüknek köszönhetően jótékony hatást fejtenek ki az élő szervezetre, erősítik az immunrendszert, csökkentik a gyógyszerköltséget, elősegítve az állattartás jövedelmezőbbé tételét.

Tudjon meg többet a VITAPOL-ról. Tekintse meg a többszörös állattenyésztési díjas termék bemutatóját.

>> MIÉRT A VITAPOL?