Főoldal
EN  HU

Az Európai Generikus Állatgyógyszer-gyártók Szövetségének tagja az ALPHA-VET KFT.

E szervezetnek azon európai állatgyógyszer-gyártók a tagjai, akik tisztelt állatorvos kollegáink számára a praxishoz elengedhetetlen állatgyógyszer ellátás letéteményesei. Tagságunk nem csak vállaltunk több mint 25 esztendős múltjának elismerése, hanem kiemelten annak is, hogy immár két éve az Európában állatgyógyszert EU GMP minősítéssel gyártani képes vállaltok sorába emelkedtünk. Mindazt a szakmai és pénzügyi befektetést, amit a bábolnai üzem megvásárlásával, újjáépítésével, legmagasabb technológiával való felszerelésével tettünk, most nemzetközi szinten is elismerték.

Miért jó mindez kedves partnereinknek, kollegáinknak? Egyrészt azért, mert ebben a szervezetben magyar részről mi tudjuk kollegáink érdekeit megjeleníteni. Így kérünk is mindenkit, hogy forduljon hozzánk bizalommal felvetéseivel. Másrészt azért, mert az Európai Unió legmagasabb fórumain képviselhetjük ezeket az érdekeket, s tesszük ezt vállvetve mindazon gyártókkal, akiknek termékeit kollegáink is nap, mint nap alkalmazzák. Harmadrészt mi is közelebb kerülünk más európai országok gyakorlatához, így tudásunkat gyarapítva növelhetjük szolgáltatásaink színvonalát.

Vállalati célunk az állattenyésztés gazdaságosságának biztosítása és kedvenc állataink jóllétének javítása. Ehhez elengedhetetlen az állatok megfelelő gyógyszerekkel történő biztonságos ellátása. Megfelelő, mert kiváló minőségű, biztonságos, hatékony és megengedhető. Az ilyen gyógyszerekkel való ellátás biztonságát védi ez a szervezet a legmagasabb Európai Uniós szinten, és ez partnereink felé a hosszú távú együttműködés egyik záloga lehet.Büszkék vagyunk rá, hogy egy kis hazai cég ilyen nagy lehetőséget kapott, melyet kedves kollegáink hasznára akarunk fordítani.