Főoldal
EN  HU

Sikerek a magyar állatgyógyszer gyártásban

Sikerek a magyar állatgyógyszer gyártásban

 

Magyarország történelme során az állattenyésztés mindig kiemelt jelentőségű volt. A magas színvonalú állattenyésztés állategészségügyi hátterét világhírű állatorvos elődeink teremtették meg.

Ebben az állategészségügyi háttérben kiemelt jelentőségű volt dr. Köves János által 1912-ben alapított Phylaxia Oltóanyagtermelő Vállalat.

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 2008-ban vásárolta meg a bábolnai állatgyógyszergyárat és az ott gyártott termékek licenszét. Hisszük, hogy több évtizedes szakmai jelenlétünk, gyógyszergyártó, kutató-fejlesztő és regisztrációs tevékenységünk kapcsán joggal tekinthetjük magunkat a fenti példakép szellemi örökösének.

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. azon dolgozik, hogy high-tech gyógyszergyárában előállított állatgyógyászati készítményi mind a magyar, mind a nemzetközi piacon kapható kiváló minőségű, versenyképes termékek legyenek. Célunk, hogy termelésünkkel segítsük a magyar állattenyésztést és az állatok jóllétét. Export tevékenységünkkel pedig hozzájáruljunk a magyar nemzetgazdaság erősödéséhez.

Új gyógyszergyárunkban készült Hír TV-s anyagot ajánljuk szíves figyelmébe.