Főoldal
EN  HU

XXI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. és az ANITECH standján  a hazai mezőgazdaságot támogató termékeinkkel várjuk Önt április 25-27. között!

Időpont: 2014. április 25-27.
Helyszín: Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási Centrum, B 402 stand, Hódmezovásárhely, 47-es főút, 195. km

Megéri a standunkra látogatni (B 402), mert a belépője árát nálunk levásárolhatja állattenyésztési eszközökre és felszerelésre.

Az Alpha-Vet Kft. eszköz ágazataként az ANITECH partnere a hazai kistermelőknek, állattartóknak és állattenyésztő telepeknek egyaránt. Kollégáink az állattenyésztési szakkereskedelemben nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek. Épp ezért hisszük, hogy a hazai agrárpiac szereplőit szakmai tudásunkkal és közel 50 000 cikket számláló raktárbázisunkkal megfelelő minőségben tudjuk kiszolgálni.

Termékeink közt megtalálhatók az állatápolási, állatorvosi eszközök, etetők, itatók, fejéshez és tejfeldolgozáshoz szükséges eszközök, lovas és istálló felszerelések, mesterséges megtermékenyítéshez való eszközök, villanypásztorok.

Szüksége lenne információra, tanácsadásra az alábbi témákkal kapcsolatosan:

• ÁTK V. pályázat megvalósítása
• Versenyképes, egyedi igényeknek megfelelő árajánlatok állattenyésztési eszközökre, felszerelésekre és technológiákra
• Takarmányozással kapcsolatos információk
• Hogyan előzze meg a tej - toxin szennyeződését
• Állategészségügyi szaktanácsadás
• Információ és tájékoztatás a legkiválóbb termékekről, melyek gazdaságosság szempontjából is a legjobbak vállalkozása számára