Főoldal
EN  HU

A Magyar Állattenyésztésért kategória III. helyezését kapta a VitaHorse® ásványi takarmány

A termék egyedülálló innováció, mely kizárólag természetes alapanyagokat, természetes savakat, ásványi anyagokat és mikroelemeket tartalmaz.

XXI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok pályázati feltételei és célja:

A pályázat célja: elismerésben részesíteni azokat a kiállításon megjelent cégeket, amelyek a szakmai zsűri megítélése szerint a közelmúltban a legtöbbet tettek az állattenyésztéshez kapcsolódó genetikai, takarmányozási, állategészségügyi, tartástechnológiai, informatikai, élelmiszeripari ismeretek, termékek fejlesztéséért, a cégek eredményessége és versenyképessége javításáért. Fontos, hogy tevékenységük mennyire támogatja az állattenyésztők mindennapi munkáját, hogyan segítik az új ismeretek átadását, mit tesznek az állattenyésztők érdekében, hogy azok minél jobban és hatékonyabban végezhessék munkájukat.

Ezen szempontok figyelembevételével a VitaHorse® az alábbi kiváló tulajdonságai miatt lett díjazva:
 
- Immunrendszer erősítő: a huminsavak részt tudnak venni a sejtek energiatermelő folyamataiban, mint elektrontranszfer-katalizátorok, antibakteriális és antivirális hatásuk miatt a szervezetnek több energiája
marad a védekezésre. A huminsavak kivételes élettani hatása, hogy szerves komplexképzőként segítik a mikroelemek felvételét, melyek az immunrendszer működéséhez nélkülözhetetlenek.

- Méregtelenítő hatás: a huminsavak a különböző sejtmérgekkel szemben detoxikáló hatásúak, mint anionos makrokolloidok erős kemiszorptív hatásuk mellett képesek egy méreganyag-katabolizáló hatást is kifejteni a fertőzések során keletkező és a takarmányokban megtalálható toxinokkal szemben.

- Stressz oldó: a ló rendkívül stressz érzékeny, mely komoly teljesítményromlást okozhat. A huminsavak adszorpciós immunrendszer erősítő és detoxikáló hatásai együttesen érvényesülnek a dúsított mikroelemek kedvező élettani és hozamfokozó hatásaival.

Kérjen tájékoztatást és bővebb termékinformációt:

Molnár Dániel
takarmányozási szakmai vezető
Mobil: 36-30/235-5538
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.