Főoldal
EN  HU

Újra megválasztotta alelnökének a Magyarok a Piacon Klub közgyűlése dr. Móré Attilát

Tisztújító közgyűlésen választotta meg Magyarország egyik legjelentősebb civil gazdasági szervezete újbóli alelnökének dr. Móré Attilát az Alpha Holding Zrt. elnökét.

A Magyarok a Piacon Klub célja a  hazai termékek versenyhátrányát megszüntető, vállalkozóbarát jogszabályi környezet létrehozásának elősegítése, valamint a patrióta gazdaságpolitika és a minőségi magyar áruk és szolgáltatások népszerűsítésének támogatása. A klub lobbi és szakértői tevékenységet folytat a hazai vállalkozások támogatásának érdekében. Tagjai számára kapcsolatépítési lehetőséget biztosít, továbbá hatékony kormányzati párbeszédet folytat a gazdaságfejlesztési tervek kidolgozásában és talán a legfontosabb, hogy a magyar termékek imázsát erősíti a fogyasztók körében.

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati kft. 2011 óta tagja a Magyarok a Piacon Klubnak. Erős vállalatként célunk segíteni a kis és középvállalkozások működését, s a magyar termék fellendítését. – mondta dr. Móré Attila, akit a Magyarok a Piacon Klub közgyűlése egyhangú igennel választott meg a klub alelnökének.

Forrás: www.mapiklub.hu