Főoldal
EN  HU

FEHOVA 2014

"Ősi örökség ez, amit egyik ember örököl, a másik nem. Ősi harc ez, kutatási vágy, megfigyelés, tudásszomj, kalandkeresés, gyűjtési szenvedély, erdők, mezők, nádasok szeretete." Ezzel az idézettel fémjelezte a 2014-es FEHOVA kiállítás mondanivalóját, küldetését, életérzését. Az ALPHAZOO és a Eukanuba csapatával úgy gondoltuk, hogy ebből a csodálatos Világból mi sem hiányozhatunk! A nagy közönség velünk és termékeinkkel is találkozhatott, amelyeket kifejezetten a vadász-horgász társadalom kutyáinak javaslunk.

Közvetlenül a Vadász színpad mellett állt a standunk, ahol olyan művészek fordultak meg, mint Sági Szilárd gasztrokibic a TV sztárszkácsa és Pintér Tibor musical színész. Mindketten felelős állattartók, Szilárd Eukanuba táppal eteti kutyáit, Tibor pedig a Lovas Színház igazgatójaként az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. rendszeres vásárlója. Szilárd egy előadást tartott arról, hogy miért nem érdemes otthon főzni a kutyáknak vagy macskáknak. Szilárd fantasztikus ételeket főzhetne akár a három kutyájának is otthon, de mégsem ezt teszi! Miért? Mert pontosan tudja azt, hogy soha nem fog olyan mennyiségben, minőségben összeállítani egyik kutyájának sem olyan táplálékot, mint ahogyan azt a Eukanuba szakértői teszik, pontosan a fajtának, testméretnek megfelelő mennyiséget, kiváló minőségű alapanyagokból. Pintér Tibor pedig hamarosan dalmata kiskutyus gazdája lesz, akit szintén Eukanuba táppal fog etetni.

A rendezvényen készült képgalériát megtekintheti a Eukanuba weboldalon!

Rengeteg ember forgatta meg a Eukanuba szerencsekerekét is, ahol próbacsomagot és kis ajándékokat nyerhettek a gazdik kutyáiknak vagy cicáiknak. A vadászokkal nagyon sokat beszélgettünk arról, hogy milyen speciális tápot javaslunk azoknak a társaiknak, akik mellettük hajtják egy-egy vadász-szezonban a vadakat. Legyenek vérebek, kajtató ebek, vizslák,  kotorék ebek ezek a kutyák, a Eukanuba tápok minden igényeiket kielégítik, segítik a kiváló teljesítmény elérésében őket, ezen kívül az ALPHAZOO üzleteiben minden felszerelést, kiegészítőt megtalálhatnak kutyáik számára.

A solymász, kisállat és vadászkutya bemutató, madárröptetés, és az egész kiállítás nagyon sok látogatót, vonzott a 4 nap alatt, nagy örömmel tölt el minket, hogy a felelős állattartás és a helyes táplálás is ennyi embert érdekelt.