Főoldal
EN  HU

ALPHAZOO: A sport összehozza az embereket

    Az ALPHAZOO kisállatok hazai nagyáruháza idén sem maradt ki a sport világából. Az élsport támogatása mellett az utánpótlásnál is elkél a segítség.

A hazai állateledel és felszerelés szakáruházlánc rendkívül büszke, hogy olyan élvonalbeli és nemzetközileg elismert csapatokat is támogathat mint a Sapa AV 19 jégkorong és a Videoton F.C futball csapata.

   Ezek mellett minden évben megpróbálunk olyan csapatot is támogatni, akik nagy megbecsülésnek örvendenek és szintén rendkívül sikeresek. Így szponzoráltuk tavaly dr. Kemény Dénes csapatát, a magyar olimpiai bajnok vízilabda csapatot, s így esett idén a választásunk a székesfehérvári  nemzetközi utánpótlás kosárlabda gála támogatására. Szent István Nemzetközi U16 Kosárlabda Kupát a székesfehérvári Alba Régia SC és Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia szervezte.

   A 2013-as Szent István Emlékév programjaihoz csatlakozva és államalapító királyunk tiszteletére rendezték meg a Szent István Nemzetközi U16 Kosárlabda Kupát. A rangos gála sajtótájékoztatóján a szervezők elmondták, hogy színvonalas mérkőzések lesznek igazi sztár klubok utánpótlás csapatával.
 

    A felhozatalra nem volt panasz, mivel a Real Madrid, a Bayern München, a Cibona Zagreb fiataljait látja vendégül a város. A mezőny erejét tekintve, olyan erősségű lesz amelyet már nagyon régen nem láthattunk Magyarországon. - mondták a szervezők a sajtótájékoztatón.