Főoldal
EN  HU

A tavalyi év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata az ALPHAZOO

 

   31 szakáruházával és több mint 1 milliárd forintos forgalmával 2012-ben a Legdinamikusabban Fejlődő Magyar Franchise hálózat az ALPHAZOO állateledel - és felszerelés szakáruházlánc.

A díjat a Hazai franchise szektor legrangosabb eseményén, a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gálaestjén dr. Zsigmond Gábor vette át.

      Eseménydús és rendkívül sikeres év áll mögöttünk, - mondta dr. Zsigmond Gábor az ALPHAZOO Kft. ügyvezető igazgatója.
"A Kisállatok Hazai Nagyáruháza országszerte 31 szákáruházzal van jelen. Áruházainkban tavaly több mint 500 000 vásárlót szolgátunk ki, s forgalmunk meghaladta az 1 milliárd forintot. Fiatal franchise lévén, már a mostani eredményeink is örömre adnak okot, azonban még sok munka áll előttünk. Nagyon hálásak vagyunk a sok gazdinak, amiért minket választottak! Most rendkívül boldogok vagyunk, s örülünk a díjnak! " - Az ALPHAZOO 2013. szeptemberében lesz 4 éves. - a szerk.

      Az ALPHAZOO,anyacégének az Alpha - Vet Állatgyógyászati Kft. teljes szakmai örökségét ötvözi, mely nem más, mint állatok gyógyításában és azok helyes táplálásában szerzett több mint 20 éves szakmai tapasztalat.

Az ALPHAZOO szakmai kereskedőként egységes termék és eladáskultúrát, folyamatos képzést és erős marketinget ezáltal versenyképességet biztosít csatlakozott partnerei részére.  Ezen  tulajdonságok  miatt  választják  egyre  többen  ezt  franchise  hálózatot
a független hazai állateledel szaküzletek közül. Az ALPHAZOOban amellett, hogy szakmailag is felkészült eladók várják a gazdik kérdéseit, a nagyobb áruházakban élő állatot is lehet vásárolni.  Az ALPHAZOO lelkes állatvédőként egész évben folyamatosan támogatja az ASKA állatvédő szervezetet.