EN   I   HU I 

Újabb egymillió forintos adományt kapott a Fejér Megyei Szent György Kórház szülészeti-nőgyógyászati osztálya.

 

Alpha Holding Befektetési Zrt. egymillió forintos karácsonyi adománya a székesfehérvári kórháznak. Újabb egy millió forintos adományt kapott a Fejér Megyei Szent György Kórház szülészeti-nőgyógyászati osztálya.

     Kilenc éve költözött át jelenlegi helyére a Fejér Megyei Szent György Kórház szülészeti-nőgyógyászati osztálya. Akkor új eszközökre már nem volt pénz, a régieket hozták magukkal. Éppen ezért jött létre a Fejér Megyei Nőkért és Újszülöttekért alapítvány, melynek segítségével fokozatosan újítják fel és teszik barátságosabbá a helyiségeket.
Hagymásy László osztályvezető főorvos elmondta, a most
felajánlott egy millió

forintot is a szülőszobák komfortosabbá tételére fordítják majd.
    dr. Móré Attila az Alpha Holding Befektetési Zrt. elnöke szerint az adományuk ismét jó helyre kerül. "Nemes célt szolgálunk ezzel, s egyúttal a kórházi dolgozók lelkiismeretes munkáját is van lehetőség megköszönni. Bízom abban, hogy 2013-ban is támogatni tudjuk a kórházat, nyílván ez vállalati eredményinktől és a dolgos mindennapjainktól függ." dr. Móré Attilának személyes, pozitív tapasztalata is közrejátszott abban, hogy a fehérvári kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályát támogassák.

 
     Az 1992-ben alapított Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. s, az összes többi vállalkozás, mely az Alpha Holding Zrt.-hez tartozik, a 2012-es esztendőben mintegy 50 millió forintot költött közösségi célokra.