EN   I   HU I 

Ha szeptember, akkor Nemzetközi Kutyakiállítás Székesfehérváron!

Ismét egy jó hangulatú rendezvénnyel zártuk szeptember második hétvégéjét, ahol igazi nyári melegben vártuk tenyésztő barátainkat díjnyertes kutyáikkal, valamint a hobbi kutyás gazdikat. A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének Székesfehérvári Szervezete a Eukanuba Csapatával évek óta együttműködve szervezte meg a legjobbaknak járó díjátadót is, melyet a Eukanuba főszponzorált.

Ladányi Balázst a SAPA Fehérvár jégkorongcsapat válogatott játékosát - aki nem mellesleg a Eukanuba egyik nagykövete - kértük fel, hogy adja át a Best In Show nyerteseinek díjait.

Ez a rendezvény azért is "más" mint a többi, mert sok székesfehérvári hobbi kutyás is ellátogat a Bregyó közbe megcsodálni a gyönyörű, díjnyertes kutyákat. Természetesen a székesfehérvári kutyatartók ilyenkor magukkal hozzák új kiskedvencüket is, akik a Eukanuba standján információt kaphatnak a helyes táplálásról.

A Eukanuba - ALPHAZOO - ASKA - Alpha-Vet Állatkórház közös standján állatorvos is várta a gazdikat, kedvenceiknél felmerülő problémák esetén kérdéseikre választ kaphattak. Senki nem távozott üres kézzel standunkról, hiszen minden regisztrálónak ajándék labdával kedveskedtünk és óránként Eukanuba 1 kg-os tápokat sorsoltunk ki!

A Eukanuba Csapattal legközelebb Komáromban találkozhatnak október végén, várjuk Önöket ott is nagy szeretettel!

Még több fotó...